KNYKK

Képtalálat a következőre: „knykk”

C-MED

NEOSOFT

MÖSZ

mosz.jpg

UIPM


KÜLFÖLDI SZÖVETSÉGEK

- Bulgarian
- Czech Republic
- Denmark
- United Kingdom
- Germany
- Hungary
- Italy
- Japan
- Ireland

- Poland
- Portugal
- Suisse
- Slovakia
- Sweden
- Turkey
- Ukraine
- United States

LINKEK

 Ön a(z) 2848428. látogatónk.Elismerték vezetőink munkáját
A Fehérvár AV19 a jövőben önálló egyesületként folytatja, a hokisok kiváltak az anyaegyesület, az Alba Volán SC kötelékéből. Az idei tavaszon tehát lezárult a fehérvári jégkorong negyvenéves korszaka A kilépés kapcsán Tóth Istvánt, az Alba Volán SC tiszteletbeli elnökét és Sárvári Lászlót a város első embere, Cser-Palkovics András Polgármesteri Elismerő Emlékéremmel jutalmazta a városháza kis tanácstermében.
- A mai ünnepséggel Székesfehérvár közössége nevében szeretnénk köszönetet mondani, a település sportéletében végzett sokéves munkát és erőfeszítést szeretnénk megköszönni Sárvári Lászlónak és Tóth Istvánnak. Jelen esetben a kiválás okán a jégkorongsportot kiemelve, de ideértve természetesen az öttusát is. A városi, és nyugodtan mondhatjuk, hogy a magyar jégkorongért végzett munkát köszönjük meg Székesfehérvár közössége és a magunk nevében is. Az elmúlt évtizedekben rengeteg munkát, energiát és erőfeszítését tettek azért, hogy az öttusa- és a jégkorongsportág egyaránt töretlenül fejlődhessen - fogalmazott Cser-Palkovics András a négy alpolgármestere, Brájer Éva, Égi Tamás, Mészáros Attila és Róth Péter társaságában. Majd átadta az elismeréseket.


Klubunk két vezetője láthatóan elérzékenyült a megható mondatok hallatán. Sárvári László 42 éve dolgozik az Alba Volán SC kötelékében, előbb sportolója, majd edzője, később szervező titkára, elnöke volt, hosszú ideje pedig ügyvezetője a nagy múltú és sikeres klubunknak. 1975. január 4-én került kapcsolatba a Volános sporttal, a közlekedési vállalat, az AKÖV munkatársaként.
- Nem tagadom, nagyon meghatott az ünnepi fogadás, egyáltalán nem számítottam rá. A jégkorong-szakosztály kilépésével életemben először gondolkodtam el azon, hogy mióta tevékenykedem az Alba Volán SC-nél. Engem is meglepett, hogy már negyvenkét éve szolgálom az egyesületet. Csodálatos volt az elmúlt több mint négy évtized, remélem, még sokat tehetek a klubért a jövőben is. A fehérvári hoki további fejlődése érdekében szükségszerű volt meghozni a különválást. Természetesen a Fehérvár AV19 a jövőben is számíthat ránk. Büszke vagyok arra, hogy 42 év alatt eredményesen működött az SC minden szakosztálya. Mindig törekedtünk a fejlődésre, sokat dolgozunk a kollégáimmal. A legfontosabb számunkra az utánpótlásnevelés, s örömteli, hogy a versenyzők hozzák is a sikereket. Hatalmas büszkeség, hogy 2004-ben Vörös Zsuzsa például olimpiai bajnok lett – mondta Sárvári László.

Tóth István 1977-ben került Székesfehérvárra, mindig szoros kapcsolata volt a város sportjával. De érdekelték a nagyvilág történései is. Húsz évvel ezelőtt, 1997-ben fogalmazták meg koncepciójukat Sárvári Lászlóval, Kulcsár Antallal és Ocskay Gáborral közösen, miszerint az utánpótlás mellett a felnőtt sportra is kiemelten koncentrálnak, lehetőség szerint minden esztendőben rangos, nemzetközi viadalt szerveznek a koronázó városban.
- Ha az ember elenged valamit, amit bizonyos fokig ő nevel fel, elérzékenyül kicsit. Közösen felépítettünk egy olyan sportklubot, amely példaértékű. Elhivatott sportemberek, új gondolkodásmód a finanszírozás és a támogatás rendszerében, nagy nemzetközi versenyek rendezése, az utánpótlásbázis növelése lehetett a pillére az eredményességnek. Két évtizede egy olyan munkát indítottunk el, amelyre mindannyian büszkék lehetünk. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen Sárvári Lászlóval, Ocskay Gáborral és a másfél éve elhunyt Kulcsár Antallal együtt dolgozhattam. Velük együtt egy olyan magot tudtunk alkotni, amely ilyen magas szintre vitte az Alba Volán SC-t. Büszke vagyok arra, hogy két olyan szakosztályt tudtunk működtetni, melynek köszönhetően a Börgöndi úti telepünkre tervezett modern, öttusa akadémia, valamint a multifunkcionális, jégalapú rendezvénycsarnok révén a város két jelentős, állami beruházást kaphat - mondta Tóth István.
Németh Tamás, KNYKK Zrt. vezérigazgatója is köszönetet mondott Tóth Istvánnak és Sárvári Lászlónak az elmúlt évtizedek során végzett tevékenységükért. Beszédében kiemelte, hogy a cég nem engedi el a sportolók kezét, a jövőben is hasonló intenzitással támogat, mint eddig tette.

 

 

Bejelentkezés
LOGIN   
JELSZÓ      
     Regisztráció
     Elfelejtette jelszavát?

GALÉRIA

gal__ria.jpg

Versenyerdmények

Felnőtt OB

MK 3. forduló: kéttusa
                      háromtusa

Világ Kupa 4. forduló

U19 OB - Mizsér Jenő emlékverseny

ESEMÉNYNAPTÁR
NYÁRI TÁBOR

t__bor.jpg

SPORT KELLÉKEK

 
     LÖVÉSZET:

•  Feinwerkbau
  Walther


     VÍVÁS:
 

 Vivas.lap
  PBT
  Allstar
  Uhlmann
  Használt cuccok

 
     ÚSZÁS:
 

  Uszas.lap
  Arena
  Speedo
  Turbo
  ProAthlon
  Swim-Shop

 
     LOVAGLÁS:
 

  Lovas.lap
  Tattini
  Lovas Világ Kft.
  Nagy Lovas Kft
  Paint Horse Webáruház

 
     FUTÁS:
 
  Futas.lap
•  Adidas áruház
•  Nike
  Fila
  Saucony
  Polar
  Futócipő kavalkád

 


Letöltés

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Copyright by ALBA VOLÁN SC ÖTTUSA